Međunarodni sajmovi u 2020. godini

 

Razvojna agencija Srbije i u 2020. godini, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije organizuje nastup domaćih kompanija na vodećim međunarodnim sajmovima u okviru Nacionalnog štanda Srbije.

 

Sajmovi u 2020. godini Razvojna agencija Srbije realizuje kroz Program internacionalizacije privrednih društava u cilju kreiranja uslova za ostvarivanje izvoznih poslova na novim inostranim tržištima, kao i bolje pozicioniranje na već postojećim. Pored osvajanja novih tržišta i povećanja prisustva na postojećim tržištima, cilj ove aktivnosti je brendiranje Srbije kao povoljne investicione i poslovne destinacije, uspostavljanje privrednih veza sa inostranstvom i integracije domaćih privrednih društava u međunarodne lance vrednosti.

 

Razvojna agencija Srbije će radi većeg i kontinuiranog prisustva srpske privrede na inostranim tržištima i poboljšanja imidža Republike Srbije u inostranstvu, kroz realizaciju ovog programa, podržati domaće kompanije da izađu na nova tržišta, povećaju obim spoljnotrgovinske razmene sa inostranstvom, kao i predstaviti domaću privredu, privredne potencijale i uslove za poslovanje u Republici Srbiji.

 

Ovim programom Razvojna agencija Srbije sufinansira nastup domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima u inostranstvu u okviru Nacionalnog štanda Srbije kroz zakup prostora, izgradnju i dizajn štanda kaoi izradu zajedničke sajamske brošure.

 

U 2020. godini realizuju se sledeći sajmovi:

 

Fruit Logistica Prodexpo Biofach Gulfood
Prowein Embedded World 

Hannover Messe (Pomeren za 2021.)

PLMA (Online 2-3.12.2020.

Automechanika (Pomeren za 2021.)

U.S. PLMA (Pomeren za 2021.)

SIAL (Pomeren za 2022.)

EIMA (Pomeren za oktobar 2021.)

China International Import Expo

     
 
Kalendar sajmova za 2020. godinu možete preuzeti OVDE.