VESTI

Na sajmu svežeg voća i povrća u Berlinu 12 srpskih kompanija

Feb 03, 2020
Na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća "Fruit Logistica", u Berlinu od 5. do 7. februara, predstaviće se 12 kompanija iz Srbije. 
 
Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS), uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, drugu godinu za redom, organizuju nastup domaćih kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća "Fruit Logistica" u Berlinu, od 5. do 7. februara. 
 
U okviru nacionalnog štanda Srbije, pod jedinstvenim brendom Serbia Does Fruit, predstaviće se 12 kompanija: Select Fruit Subotica, PDM Agro-Fruit Pudarci, Borovnica klub Mionica, Inter-funghi Požarevac, Glišić trend Loznica, Fine Food Line Kruševac, Fruct Company Smederevo, Ćirić Agro MĐŽ Titel, Green Energy Group INT Mladenovac, kao i firme sa sedištem u Beogradu: Hladnjače Brestovik, Sagal Agrar i Pureberry koji će se ove godine predstaviti i brendom PUREVEG.
 
Na sajmu "Fruit Logistica" 2020, srpski proizvođači prezentovaće svoje proizvode na nacionalnom štandu Srbije površine 123 m², u hali B City Cube.
 
Inače, svake godine na sajmu "Fruit Logistica" nastupi oko 3.200 izlagača, a broj posetilaca dostigne oko 80.000. "Fruit Logistica" pokriva svaki segment poslovanja sa svežim proizvodima i pruža mogućnosti upoznavanja sa inovacijama, proizvodima i uslugama u međunarodnom lancu snabdevanja, kao i za umrežavanje učesnika.
 
Kompanije iz sektora svežih proizvoda iz čitavog sveta - od globalnih do malih i srednjih kompanija – okupiće se u Berlinu sa ciljem da dodatno unaprede potencijal za poslovanje, steknu poslovne partnere i otvore vrata novih tržišta. 
 
 
Sajamsku brošuru možete pogledati OVDE.