Оптимални географски положај

Позиционирана између Истока и Запада, Србија представља незаобилазну раскрсницу путева. Најважнији путни правци који повезују Европу и Азију, коридор VII - река Дунав и коридор X - међународни аутопут и пруга, укрштају се на територији Србије.

Повољан природно-географски положај Србије представља компаративну предност за развој копненог, речног и ваздушног саобраћаја и омогућава привлачење транзитног саобраћаја. Приоритет Владе Републике Србије представља изградња нових ауто-путева, модернизацију железнице, као и улагање у развој речне транспортне инфраструктуре.

Друмски саобраћај

Србија представља савршену локацију за ширење пословања компанија чији је приоритет задовољство клијената и врхунски квалитет услуге достављен у најкраћем могућем року.

Авио саобраћај

Поред константног улагања у копнени и речни саобраћај, Србија не заостаје ни у улагању у ваздушни саобраћај. Србија тренутно располаже међународним аеродромима, у Београду – Никола Тесла, Нишу – Константин Велики и Краљеву – Аеродром Морава.

Аеродром Београд

Аеродром Никола Тесла Београд, удаљен је 18 километара од центра Београда. Као највећи аеродром у Србији и важно чвориште ваздушне мреже у региону. 26 авио-компанија, више од 80 дестинације и близу 8 милиона путника у току прошле године потврђују да je Аеродром Никола Тесла у Београду један од најдинамичнијих аеродрома у регион.

Аеродром Константин Велики - Ниш

Аеродром у Нишу налази се на 4 километара од града Ниша, а због своје повољне локације и одговарајућих временских услова, овај аеродром често служи као алтернативни аеродромима у Београду, Приштини, Скопљу, Софији и Охриду.