VESTI

VI Regionalni poslovni forum

Oct 23, 2023

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po šesti put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 22. novembra 2023. godine. Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj, a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu i uživo. Prvog dana Foruma održaće se i B2B sastanci uživo, a od 23. novembra do 08. decembra 2023. godine B2B sastanci će se održati on line, preko platforme Foruma.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Akcenat na ovogodišnjem forumu biće stavljen na primenu veštačke inteligencije u sledećim oblastima:

  • Poljoprivredna i prehrambena industrija,
  • Metalo prerađivačka industrija,
  • Informacione i komunikacione tehnologije

Platforma za organizaciju sastanaka „jedan na jedan“ dostupna je klikom na https://rbf2023.b2match.io/ i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj  trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije posetite: https://www.rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: rbf@vojvodina.gov.rs

Pozivno pismo možete preuzeti OVDE