VESTI

Technology & Business Cooperation Days 2021 – Prilika za nove poslovne saradnje

Feb 17, 2021

 

Poslovni susreti na sajmu Hannover Messe ove godine, u skladu sa trenutnom situacijom i pandemijom virusa Covid - 19, održaće se u online formi od 12. do 15. aprila 2021. godine. Međunarodni poslovni susreti pod nazivom „Technology & Business Cooperation Days 2021“ fokusirani su na 4.0 industriju i pametna rešenja u proizvodnji, energetski efikasne i inovativne načine proizvodnje, održivu energiju i mobilnost...   

shutterstock_682503058.jpg

 

Virtuelni poslovni susreti u okviru sajma Hannover Messe 2021, trajaće četiri dana i prilika su za kompanije i istraživačke institucije da pronađu partnere za tehnološku i istraživačku saradnju, kao i kreiraju nova poslovna partnerstva. Tematski fokus događaja su inovacije u industrijskim tehnologijama, industrija 4.0, alati za merenje, energetski efikasni načini proizvodnje, mobilnost i slično.  

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Evropska mreža preduzetništva (ЕЕN), kao partneri događaja, pozivaju sve zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na B2B susretima, i to do 4. aprila.

Učešće je besplatno, samo je potrebno registrovati se putem linka: https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match.io/  i rezervisati željene sastanke.

Događaj omogućava firmama da predstave svoje projekte, tehnologije i „know-how“ na najbolji način, da imaju „jedan na jedan“ sastanke sa odabranim predstavnicima kompanija i institucija, da kreiraju nova partnerstva i prošire mrežu potencijalnih saradnika, kao i da budu u toku sa najnovijim dešavanjima i trendovima kada je reč o industrijskim tehnologijama i metalskoj industriji.