Вести

Technology & Business Cooperation Days 2021 - Прилика за нове пословне сарадње

Feb 17, 2021

Пословни сусрети на сајму Hannover Messe ове године, у складу са тренутном ситуацијом и пандемијом вируса Covid - 19, одржаће се у онлине форми од 12. до 15. априла 2021. године. Међународни пословни сусрети под називом „Technology & Business Cooperation Days 2021“ фокусирани су на 4.0 индустрију и паметна решења у производњи, енергетски ефикасне и иновативне начине производње, одрживу енергију и мобилност...       

 

Виртуелни пословни сусрети у оквиру сајма Hannover Messe 2021, трајаће четири дана и прилика су за компаније и истраживачке институције да пронађу партнере за технолошку и истраживачку сарадњу, као и креирају нова пословна партнерства.

Тематски фокус догађаја су иновације у индустријским технологијама, индустрија 4.0, алати за мерење, енергетски ефикасни начини производње, мобилност и слично. 

Развојна агенција Србије (РАС) и Европска мрежа предузетништва (ЕЕН), као партнери догађаја, позивају све заинтересоване компаније да се пријаве за учешће на Б2Б сусретима, и то до 4. априла.

Учешће је бесплатно, само је потребно регистровати се путем линка: https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match.io/  и резервисати жељене састанке.

Догађај омогућава фирмама да представе своје пројекте, технологије и „know-how“ на најбољи начин, да имају један на један састанке са одабраним представницима компанија и институција, да креирају нова партнерства и прошире мрежу потенцијалних сарадника, као и да буду у току са најновијим дешавањима и трендовима када је реч о индустријским технологијама и металској индустрији.