VESTI

Sajam „PLMA” u Amsterdamu prilika za srpske proizvođače i uvećanje izvoza

Jul 13, 2021

 

Na svetski poznatoj smotri privatnih robnih marki „PLMA” od 14. do 15. decembra u Amsterdamu srpski izlagači će, u organizaciji Razvojne agencije Srbije (RAS) i Privredne komore Srbije (PKS), imati priliku da se predstave u okviru nacionalnog štanda Srbije.

cover plma.jpg

PLMA

 

Na međunarodnom sajmu „PLMA” 2021 u Amsterdamu, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na dva nacionalna štanda Srbije, i to u hali za prehrambenu industriju sa mogućnošću izlaganja ukupno 25 kompanija.

Učestvovanje na međunarodnom sajmu idealna je prilika izlagačima da predstave proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da unaprede postojeće i steknu nove poslovne kontakte, stoga RAS i PKS pozivaju kompanije da se prijave za učešće na sajmu „PLMA” 2021.

„PLMA” više od 30 godina predstavlja vodeće mesto susreta proizvođača i predstavnika najvećih maloprodajnih lanaca. U 2019. godini na sajmu je učestvovalo više od 2.700  izlagača od čega se 60 zemalja predstavilo sa nacionalnim štandovima. Sajam je posetilo preko 15.000 stručnih posetilaca iz više od 110 zemalja. U 2020. godini sajam je održan samo u virtuelnom formatu.

 

Javni poziv i detalji prijave