VESTI

Na sajmu "Gulfood 2024" u Dubaiju 24 firme iz Srbije

Feb 20, 2024

 

U jednoj od glavnih hala „Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls“, na nacionalnom štandu Srbije svoj proizvodni program predstavljaju čak 24 domaće kompanije

 

 

Gulfood je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, a u okviru koje se organizuju susreti proizvođača i distributera, kao i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Ovogodišnje 29. izdanje Gulfood-a, koje se održava u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju, ugostiće rekordnih 5.500 izlagača iz više od 190 zemalja, među kojima i 24 domaće kompanije iz prehrambenog sektora.

Na cionalnom štandu Srbije,  u jednoj od glavnih sajamskih hala Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, nastupaju: „Tartufi SR“, „The Fun&Fit Company”, „Packom International”, „Laki”, „Master Food”, „Benlia foods”, „YUMIS”, „Master Fruits”, „Sirogojno Company”, „Natura Top”, „Frucom Food”, „Podgorina voće”, „Cold Pressok”, „Tisacoop”, „CG Foods Europe”, „Damar Confit”, „Stanić”, „Minela PR”, „Geneza”, „ITN Group”, „Budimka”, „Mirax Agrar”, „Drenovac” i „Flory”.

Nastup srpskih privrednika na ovoj sajamskoj matifestaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koja traje od 19. do 23. februara, organizovale su Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS). Petodnevna manifestacija omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

 

  

  

  

 

Katalog kompanija izlagača dostupan je OVDE.