Вести

На сајму " Gulfood 2024" у Дубаију 24 фирме из Србије

Feb 20, 2024

 

У једној од главних хала „Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls“, на националном штанду Србије свој производни програм представљају чак 24 домаће компаније

 

 

Gulfood је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, а у оквиру које се организују сусрети произвођача и дистрибутера, као и представника водећих малопродајних ланаца.

Овогодишње 29. издање Gulfood-а, које се одржава у Светском трговинском центру у Дубаију, угостиће рекордних 5.500 излагача из више од 190 земаља, међу којима и 24 домаће компаније из прехрамбеног сектора.

На ционалном штанду Србије,  у једној од главних сајамских хала Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, наступају: „Tartufi SR“, „The Fun&Fit Company”, „Packom International”, „Laki”, „Master Food”, „Benlia foods”, „YUMIS”, „Master Fruits”, „Sirogojno Company”, „Natura Top”, „Frucom Food”, „Podgorina voće”, „Cold Pressok”, „Tisacoop”, „CG Foods Europe”, „Damar Confit”, „Stanić”, „Minela PR”, „Geneza”, „ITN Group”, „Budimka”, „Mirax Agrar”, „Drenovac” и Flory”.

Наступ српских привредника на овој сајамској матифестацији у Уједињеним Арапским Емиратима, која траје од 19. до 23. фебруара, организовале су Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС). Петодневна манифестација омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

 

 

  

  

  

 

Каталог компанија излагача доступан је ОВДЕ.