VESTI

EMBEDDED WORLD 2024

Nov 09, 2023

Poziv za učešće na predstojećem međunarodnom sajmu integrisane elektronike „EMBEDDED WORLD“ 2024 otvoren je do ponedeljka, 4. decembra

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije (PKS), zajednički organizuju nastup kompanija na predstojećem sajmu integrisane elektronike EMBEDDED WORLD 2024, a u okviru Nacionalnog štanda. 

EMBEDDED WORLD 2024 je vodeći sajam embeded tehnologija na svetu i mesto susreta svih značajnih aktera u ovoj industriji. Pored izlagačkog dela, na sajmu se tradicionalno održavaju i specijalizovane konferencije,koje se fokusiraju na aktuelne trendove iz oblasti sigurnosti i bezbednosti, održivosti procesa, IP&IC  dizajna i primene veštačke inteligencije.

EMBEDDED WORLD 2024 će se održati u periodu od  9. do 11. aprila 2024. godine, u Nirnbergu, Nemačka.

Sajam se održava svake godine, a u 2023. godini na sajmu se, u šest hala, predstavilo 1.000 izlagača iz 42 zemlje. Tokom tri dana trajanja sajma, manifestaciju je posetilo oko 27.000 posetilaca. Na Nacionalnom štandu Srbije, pod sloganom „EMBEDDED.RESPONSIBLE.SUSTAINABLE“, inovativne proizvode i usluge predstavilo je deset domaćih kompanija. 

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji.

Tekst Javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.