VESTI

B2B sastanci u okviru "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2019" u maju

Apr 25, 2019

Automobilski klaster Srbije organizuje po peti put  SEE Automotive konferenciju, koja će se održati od 21. do 22. maja 2019. godine, u Crown Plaza hotelu, u Beogradu.

Ovogodišnja konferencija nosi naziv “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2019" i okupiće preko 250 učesnika iz više od 160 kompanija jugoistočne Evrope, i kao i više od 15 govornika - predstavnika vodećih OEM i TIER1&2 dobavljača iz Evrope.

Cilj SEE konferencije je da okupi i poveže OEM i TIER1&2 dobavljače i  relevantne institucije kako bi se unapredio razvoj automobilske industrije u regionu.

Ova konferencija je jedan od najznačajnijih poslovnih i ekspertskih susreta u sferi automobilske industrije za ovaj deo Evrope i predstavlja mogućnost za učesnike da saznaju novitete i trendove u industriji, kao i planove proizvođača u automobilskoj industriji.

U okviru konferencije, Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovaće međunarodne B2B sastanke za kompanije iz automobilskog sektora. Sastanci su deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), i biće održani uz podršku nekoliko članica ove mreže.

Zainteresovani za poslovne sastanke mogu se registrovati na http://seeautomotive.talkb2b.net/

Rok za prijavu B2B sastanaka je 14.05.2019. godine.

Za više informacija o poslovnim susretima na ovoj konferenciji možete se obratiti putem e-mail adrese een@ras.gov.rs .

 

Prethodno organizovane SEE konferencije značajno su doprinele razvoju i napretku poslovanja  kompanija u SEE automobilskom sektoru i time potvrdile potrebu da konferencija postane tradicionalan način saradnje i razmene znanja u ovoj industriji.

Za više informacija o konferenciji “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2019” posetiti veb stranicu https://www.seeautomotive.com/