ВОДИЧ ЗА ИЗВОЗ ВОЋА И ПОВРЋА НА ТРЖИШТЕ НОРДИЈСКОГ РЕГИОНА

ВОДИЧ ЗА ИЗВОЗ ВОЋА И ПОВРЋА НА ТРЖИШТЕ НОРДИЈСКОГ РЕГИОНА

 

Са више од 26,5 милиона потрошача, значајном потрошачком моћи становника и више од 74,5 милијарди промета у малопродаји, тржиште нордијског региона има велики потенцијал за увоз пољопривредних и прехрамбених производа.

Земље Нордијског региона – Шведска, Норвешка, Финска и Данска показују висок степен регионалне повезаности, веома развијену економску и трговинску сарадњу, као и сличне политичке системе. Због тога, приликом припреме и уласка на тржиште једне од земаља, можете истовремено планирати и ширења пословања у другим земљама Нордијског региона.

Нордијско тржиште је изузетно “захтевно”, због чега је неопходно да компанија буде добро припремљена и спремна да испоручи производе високог квалитета, испуњавајући, при томе, неопходне стандарде, пре свега, HACCP, BRC и IFS за пласман производа у малопродајне ланце. Такође, праћење трендова на тржишту, постојање функционалне, модерне и атрактивне амбалаже производа, познавање процедура за улазак у канале дистрибуције и начина преговарања главни су предуслови које компаније морају да испуне приликом пласмана.

"Водич за извоз воћа и поврћа на тржиште Нордијског региона" представља полазну тачку за упознавање тржишта, јер покрива најважније области:

  • Преглед тржишта
  • Анализу тржишта
  • Дистрибутивне канале
  • Регулативе и процедуре за увоз

Поред Водича, на располагању су и видео серијали посвећени извозу, како на тржиште Нордијског региона, тако и а тржишта Блиског истока и САД.

БРОШУРА - ВОДИЧ ЗА ИЗВОЗ ВОЋА И ПОВРЋА НА ТРЖИШТЕ НОРДИЈСКОГ РЕГИОНА:

Vodic - Nordijski region

Тржишта Нордијског региона нису недостижна. Уз испуњавање свих захтева и прописа за увоз и пласман производа, која вам представљамо у “Водичу за извоз свежег, смрзнутог и прерађеног воћа и поврћа на тржишта Нордијског региона“, пут до крајњег купца омогућен је без већих непознаница, препрека или проблема.