VESTI

USPEŠNO ZAVRŠENA „MALA ŠKOLA KAIZEN™-a“

Sep 30, 2020

Tokom septembra uspešno je završena „Mala škola KaizenTM-a“, realizovana u organizaciji: Razvojne Agencije SrbijeJapanske Poslovne Alijanse u Srbiji i Kaizen Institute.

Cilj ovih online treninga bilo je  unapređenje znanja sertifikovanih mentora iz regionalnih razvojnih agencija iz oblasti KAIZEN™-a.

KAIZEN™ je japanska metodologija za unapređenje produktivnosti, koja ima za cilj stvaranje kulture neprekidnog poboljšanja. „Malu školu KaizenTM-a“ uspešno je završilo 32 mentora iz akreditovanih regionalnih razvojnih agencija, koji su sertifikovani u okviru dugogodišnje saradnje Razvojne agencije Srbije i Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA).

Tokom petodnevnog online rada treneri su nastojali da  mentorima prenesu svoje dugogodišnje znanje i iskustvo, ali i da im približe sve izazove i mogućnosti rada na terenu. Obrađene su sledeće teme : KAIZEN™ Foundation, Uređenje radnog prostora 5S, KAIZEN™ for Office, Structure Problem Solving (SPS), Total Productive Maintenance (TPM).

Obuku o primeni „Kaizen“-a vodili su Bojan Šćepanović, direktor Kaizen Institute i Dragica Đokić, dugogodišnji eksperti za implementaciju i obuke iz  KAIZEN™-a.