VESTI

Учествујте у виртуелним пословним сусретима InnoTrans Business Days

Aug 04, 2020

Европска мрежа предузетништва организује виртуелне пословне сусрете у области саобраћајних технологија - InnoTrans Business Days од 22. до  25. септембра ове године.

 

Иако је водећи међународни сајам у области саобраћајне технологије InnoTrans, који је требало да се одржи у Берлину у септембру 2020. године, померен за 2021. годину, у термину одржавања сајма биће одржани виртуелни пословни сусрети InnoTrans Business Days у оквиру Европске мреже предузетништваРазвојна агенција Србије (РАС) је један од партнера Берлинске агенције за пословање и технологију (Berlin Partner for Business and Technology) у организацији овог догађаја.

Позивамо све заинтересоване домаће компаније и организације да се региструју и учествују у овим виртуелним састанцима. Учешће на овим пословним сусретима је отворено за све компаније и организације из сектора саобраћајних технологија са посебним нагласком на пословање у области железничке индустрије.

Осим учешћа у виртуелним сусретима, учесници ће имати могућност да учествују и у виртуелним предавањима Business Talks.

Учешће на овом догађају је бесплатно, а само је неопходно пријавити се за исти до 24. септембра.

Више информација о самом догађају, начину пријаве и до сада пријављеним компанијама можете погледати овде https://innotrans-business-days.b2match.io/home