VESTI

Српска вина у Лондону

May 20, 2024

На Националном штанду своју понуду представљају Атеље вина "Шапат", "Деурић" винарија, "Доја" винарија, "Винарија Ердевик", "Матаљ" винарија, "Моловин" винарија, "Пањковић" винарија, "Виртус" винарија, као и Савез произвођача ракије Србије

 

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије (ПКС), уз подршку Генералног секретаријата Владе Србије, први пут организују наступ српских привредника у оквиру Националног штанда Србије на међународном сајму вина - London Wine Fair.

Током тродневне манифестације, у оквиру штанда Србије, посетиоцима сајма биће представљен и највећи сајам вина у југоисточној Европи - "Wine vision by Оpen Balkan".

Лондонски сајам вина је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби вина у Великој Британији и Европи, на којој се сусрећу дистрибутери и представници водећих малопродајних ланаца. Преко 400 учесника овогодишње манифестације, потвђују да је London Wine Fair међу главним светским сајмовима посвећеним вину.

Осим вина, пива и цидера, на сајму ће бити представљене и друге категорије пића - саке, пића са ниским процентом алкохола, као и безалкохолна пића.

Лондонски сајам вина је познат и по иновативном и актуелном садржају, који има за циљ да изазове, информише и забави, како посетиоце, тако и излагаче.

 

  

  

 

Електронски каталог компанија излагача доступaн је ОВДЕ.