VESTI

Sedam kompanija u Dizeldorfu

Oct 26, 2023

Sedam srpskih kompanija iz sektora proizvodnje lične zaštitne opreme se predstavlja na Međunarodnom stručnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“ koji se održava od 24. do 27. oktobra u nemačkom gradu Dizeldorfu

 

Na najvećoj svetskoj izložbi u oblasti sigurnosti, bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, a u okviru Nacionalnog paviljona Srbije, predstavlja se sedam domaćih kompanija među kojima su „Bramy“ iz Aleksandrovca, „DAM 93 doo“ iz Gornjeg Milanovca, „Jugotex d.o.o.“ iz Smedereva, „STIM Import“ iz Loznice, „S&D TEKSTIL“ iz Stare Pazove, „TIGAR AD“ iz Pirota i kruševački „TRAYAL Corporation“.

Specijalizovani sajam "A+A" je najveći i najvažniji događaj na svetu kada je u pitanju sigurnost, bezbednost i  zdravlje na radu. Ovaj specijalizovani sajam održava se svake druge godine i predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa kupcima i dobavljačima u ovoj oblasti.

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS), u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO), organizovali su nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na Međunarodnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“ 2023.

Savremena sredstava za ličnu zaštitu u različitim radnim okruženjima, moderan dizajn, sigurni i inovativni proizvodi visokih bezbednosnih standarda, neke su od karakteristika koje izdvajaju srpske proizvođače godinama unazad.

Ovogodišnji sajam obeležiće i rekordan broj izlagača, čak 2.200 iz 58 zemalja.