VESTI

Preko 20 B2B susreta na WIN EURASIA 2019 u Istanbulu

Mar 21, 2019

Na 26. sajmu prerađivačke industrije „WIN EURASIA 2019“ održanom u Istanbulu od 14. do 17. marta, 2019. godine Razvojna agencija Srbije (RAS), u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS) i turskom Agencijom za podršku malim i srednjim preduzećima KOSGEB, organizovala je preko 20 B2B susreta za srpske preduzetnike.

Hiljade posetilaca i izlagača okupilo se u "Win the Future" poslovnim događajima koji  se po prvi put organizuju u okviru Samita industrijskih događaja, među kojima je i skup B2Win Matchmaking Area“ organizovan uz podršku Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Na tom događaju održano je 27 biletaralnih sastanaka i razgovora predstavnika srpskih i turskih kompanija, a razgovori su bili usmereni na potencijalnu saradnju i izvoz, odnosno uvoz u obe zemlje.

Fokus celokupnog sajma, kao i poslovnih događaja, bio je na digitalnoj transformaciji industrije, industriji 4.0 i Smart Factory rešenjima.

Sajam WIN EURASIA (www.win-eurasia.com) je jedan od vodećih međunarodnih sajmova prerađivačke industrije, a samo ove godine okupio je 1.373 učesnika iz 20 zemalja i preko 77 hiljada posetilaca iz 122 zemlje.