VESTI

Sajam preduzetništva, 8. jun 2016.

Jun 07, 2016

Srpska asocijacija menadžera, DNA Communications i Američka organizacija za međunarodni razvoj (USAID) organizuju Sajam preduzetništva, u sredu, 8. juna, od 12h u Domu omladine u Beogradu. Na ovom sajmu Razvojna agencija Srbije će predstaviti aktulene programe podrške za razvoj preduzetništva u okviru RAS štanda.

Sajam preduzetništva se organizuje u okviru projekta „Šansa za novi početak“ koji se sprovodi od novembra prošle godine.  

Na ovom sajmu posetiocima će biti predstavljeno oko 200 preduzetničkih ideja za započinjanje sopstvenog biznisa, svrstanih u kategorije proizvodnja, trgovina, usluge i poljoprivreda. Svi posetioci će dobiti brošuru sa preduzetničkim inicijativama, kao i edukativni priručnik sa najosnovnijim savetima za pokretanje biznisa, a takođe će imati priliku da čuju i korisna predavanja na temu preduzetništva.

Sajam je namenjen svima koji su zainteresovani za preduzetništvo i pokretanje sopstvenog posla, a posebno je namenjen mladima, nezaposlenima, kao i radnicima onih državnih preduzeća koji će u narednom periodu proći kroz proces restrukturiranja i stečaja.

Ulaz na sajam je besplatan.

Više informacija o samom projektu, iskustva sa prethodnih sajmova, kao i brošuru i preduzetničke incijative možete pronaći na  www.novipocetak.rs 

 

Brošura: Baza šansi - preduzetničke inicijative