VESTI

Regionalni Inovacioni Forum 2021 – Poziv za učešće na B2B susretima i radionicama

Jun 23, 2021


Kao deo međunarodne konferencije CNN TECH 2021 u hotelu ,,Mona", na Zlatiboru prvog jula biće održan i Regionalni Inovacioni Forum, u koorganizaciji sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN). Forum će imati dva segmenta, poslovne susrete (B2B i B2R meetings) i radionice.

Foto: EEN

 

Razvojna agencija Srbije, kao jedan od koorganizatora događaja, poziva sve zainteresovane da se prijave i besplatno učestvuju na radionicama, kao i na B2B i B2R sastancima.

Prijave su moguće registracijom i izradom profila na  linku: http://ecf22.talkb2b.net/

 

U segmentu koji je posvećen radionicama predavači će biti:

  • Pomoćnik Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Saša Lazović koji će govoriti na temu: ,,Pravci razvoja saradnje nauke i privrede."
  • Savetnici za podršku MSP Tanja Končarević i Olja Pavlović iz Razvojne agencija Srbije RAS) govoriće na temu: ,,Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća"
  • Koordinator TTF programa  Mlađan Stojanović  (Fond za inovacionu delatnost) će govoriti na temu ,,Instrumenati za podršku istraživanju i inovacijama."
  • Samostalni savetnik za programe i fondove EU Biljana Glišić iz Privredne komore Srbije (PKS) govoriće na temu "Horizon Europe".

 

Organizator foruma je Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu ICMF (u okviru Evropske Mreže Preduzetništva) i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu MFBG, dok su koorganizatori događaja Razvojna agencija Srbije, Univerzitet sv. Ćilira i Metodija, Privredna komora Republike Srpske, Razvojna agencija Republike Srpske, Univerzitet Crne Gore - Mašinski fakultet i Univerzitet u Istočnom Sarajevu.

Značaj  doprinos u organizaciji ovog skupa dali su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, firma "3D Republika", firma "Shimadzu d.o.o." i IMW Institut.


Više informacija o Forumu i konferenciji možete pronaći OVDE.