VESTI

Produžen poziv za podnošenje prijava

Feb 29, 2024

Razvojna agencija Srbije obaveštava zainteresovane da je rok prijave za učešće na sajmovima „Automechanika“ i „Electornica“ produžen do petka 8. marta

 

Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, po pri put zajednički organizuje nastup domaćih privrednika u okviru Nacionalnog štanda na dva prestižna nemačka sajma.

 

 

Sajam ELECTRONICA 2024 (12. - 15. novembar) održava se svake druge godine, u Minhenu, Nemačka. Na sajmu Electronica, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim inovacijama kroz različite sektore, uključujući elektroniku, energetiku, medicinsku elektroniku, transportnu tehnologiju i još mnogo toga. Minhenski sajam Electronica je platforma koja pruža mogućnost kompanijama da predstave svoje najnovije proizvode i tehnološka rešenja, dok posetiocima omogućava da steknu uvid u buduće trendove, kao i razmenu iskustva sa stručnjacima iz industrije.

 

 

Automechanika Frankfurt (10. – 14. septembar) vodeći je svetski sajam auto industrije, koji se od 1971. održava svake druge godine. I ove godine, Automechanika postaje mesto susreta  vodećih proizvođača rezervnih delova i opreme za automobile. Glavne teme ovogodišnje manifestacija koja se održava pod pod sloganom „Driving Transformation“ biće transformacija industrije auto delova, nove tehnologije, kao i inovacije u industriji.

 

Više informacija o sajmovima možete pronaći u priloženim dokumentima, kao i na internet prezentaciji  Razvojne agencije Srbije ras.gov.rs i Privredne komore Srbije www.pks.rs.

Tekst Javnog poziva - ELECTRONICA 2024

Tekst Javnog poziva - AUTOMECHANIKA 2024

Pravila o učestvovanju na sajmovima u 2024. godini