VESTI

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „GULFOOD“ 2019.

Oct 11, 2018

БЕОГРАД - 11.октобра, 2018. године - Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије у циљу подршке и промоције извоза, организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму прехрамбених производа „GULFOOD“ који ће се одржати у Дубаију, УАЕ, у периоду од 17. до 21. фебруара 2019. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и организују пласман на нова тржишта, као и да унапреде постојеће и остваре нове пословне контакте. Учешће српских компанија на једној од најугледнијих и најзначајнијих међународних изложби прехрамбених производа у УАЕ и региону Голфа, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.

„GULFOOD“ (www.gulfood.com) је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутери и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам се простире на 100.000м², а годишње га посети преко 95.000 посетилаца из око 100 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 5.000 излагача у 8 сектора.

На сајму „GULFOOD“ 2019. године, Србија ће се представити са својим производима у једној од главних хала Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, на националном штанду површине 60m2.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом готових и полуготових производа из области прехрамбене индустрије.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана пријава као и скенирано Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза примаће се до петка 26. октобра до 16 часова, а шаљу се електронском поштом на e-mail: zorana.delic@pks.rs и saska.biorcevic@pks.rs.

Оригинал уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза и доприноса, заједно са попуњеном, потписаном и овереном пријавом неопходно је послати поштом на адресу: Привредна комора Србије, ул. Ресавска 13-15, 11000 Београд, са назнаком: Служба за организацију сајмова, манифестација и догађаја, за Јованку Ћалина.

За све неопходне информације, можете да контактирате представнике Привредне коморе Србије – Зорану Делић на број 011/3304-540 или Сашку Биорчевић на број 011/3300989.

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму

Пријава за сајам

Правила о учествовању на сајму