VESTI

Позив за учешће на конференцији “Како паметно инвестирати”

Jun 22, 2020

 

Развојна агенција Србије вас позива да учествујете на видео- конференцији “Бизнис и људи - Како паметно инвестирати”, која ће се одржати 25 и 26. јуна путем ZOOM апликације са почетком у 9:30 часова.

Преузмите публикацију "Бизнис и људи - Како паметно инвестирати"

 

Првог дана ће биће речи о инвестицијама и доступним државним подстицајима, примерима паметних инвестиција и областима у које је најбоље инвестирати  , могућностима које су доступне привреди , као и како мерити исплативост инвестиције.

Другог дана ће, кроз два панела, бити речи о људским ресурсима, какви су трендови новог доба, у шта више инвестирати-у бизнис или у људе и кроз примере успешних компанија показати како су се снашле у новонасталој ситуацији изазваној пандемијом вируса COVID-19.

 Као један од институционалних партнера, Развојна агенција Србије учествоваће у панелу “Доступни извори финансирања инвестиција и подстицаји”.

Конференција је део пројекта Конференција “Пословни скок” која обухвата информативне радионице креиране с циљем да се подстакне побољшање пословне климе у нашој земљи и привредницима обезбеди платформа за размену информација и примену нових знања, неопходних за унапређење свакодневног пословања. Институционални партнери конференције су Развојна агенција Србије (РАС), Привредна комора Србије, Европска мрежа предузетништва (ЕЕН), ФОТИНА и СКОК плус.

Више информација о конференцији и начину пријаве можете пронаћи на линку http://www.konferencija.biz/

Преузмите агенду ОВДЕ.