VESTI

Poslovni susreti „HYGIENALIA-PULIRE 2019“

Jun 17, 2019

 

Poslovni susreti u okviru sajma 

„HYGIENALIA-PULIRE 2019“ u Madridu

 

IVACE (Valensijski Institut za kompetitivnu privredu) i ASFEL (Španska Nacionalna Asocijacija proizvođača sredstava za čišćenje i higijenu organizuju matchmaking događaj, seriju poslovnih susreta,  12. i 13. novembra 2019. godine, u okviru sajma HYGIENALIA-PULIRE 2019 u Madridu, Španiji.

HYGIENALIA PULIRE 2019 je jedan od najvažnijih sajmova u Španiji kada je reč o industriji higijenskih proizvoda i proizvoda za čišćenje i održavanje.

Sajam, kao i poslovni susreti, namenjeni su industrijskim korisnicima pomenutih proizvoda, sektorima ugostiteljstva i usluga, zdravlja, obrazovanja, profesionalcima u sektoru komercijalnog transporta i distribucije.

Učesnici će imati priliku da podele iskustva i znanja o novim tehnologijama u sektoru, znanja o procesima proizvodnje, kao i informacije o targetima prodaje i trendovima u ovoj industriji, a sve u cilju lakšeg pronalaženja novih internacionalnih poslovnih kontakata i partnera.

Za B2B susrete mogu se prijaviti kompanije uključene u industriju higijene i čišćenja: proizvođači, uvoznici, ogranci i predstavništva proizvođača, grupe za distribuciju, inženjerske firme, podizvođači, agenti za prodaju i komercijalni agenti, eksperti za uređenje, istraživači I drugi…

Prijave se obavljaju online i to putem linka - https://hygienalia-pulire-2019.b2match.io/

Planirani su sastanci u trajanju od 30 minuta.

Rokovi:

Online prijava - 01.11.2019. godine

Odabir sastanaka  02-11. novembar, 2019. godine