VESTI

POSLOVNI SUSRETI (B2B) I MINI SAJAM ,,START UP” KOMPANIJA U NOVOM PAZARU

Mar 31, 2017

Razvojna agencija Srbije (RAS) realizuje projekat ,,Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (PSD)“ u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodnu saradnju (USAID), misija u Srbiji, koja finansira projekat. Partneri na projektu su regionalne razvojne agencije: Regionalna razvojna agencija Sandžaka-SEDA, Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga,  Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga (CRJP) i Regionalna razvojna agencija Zlatibor.

Cilj projekta je jačanje MMSPP u odabranim regionima putem šireg povezivanja. Projekat se bavi unapređenjem razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva sa ciljem povećanja prodaje, unapređenja izvoza i kreiranja novih radnih mesta.

S tim u vezi, Razvojna agencija Srbije (RAS)  u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Sandžaka-SEDA i Regionalnom agencijom za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga, uz podršku partnerskih regionalnih razvojnih agencija, organizuje ,,Poslovne susrete i mini sajam start up kompanija“ u Novom Pazaru 24.-25. aprila 2017. godine.

 

Sektori koji će biti zastupljeni na poslovnim susretima su:

  • Agroindustrija
  • Laka industrija
  • Modna industrija

Poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu ideja, pristup novim informacijama i pronalazak potencijalnih partnera.

Tokom manifestacije biće održan i mini sajam start-up kompanija koje su podržane od strane projekta.

Pozivamo Vas da učestvujete na poslovnim susretima u Novom Pazaru, u ponedeljak 24. aprila 2017. godine, sa početkom u 12:00 časova, na lokaciji Kulturni Centar Novi Pazar, Stevana Nemanje br. 2.

Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete izvršiti koristeći link:

http://b2b-np.talkb2b.net

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima u Novom Pazaru, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 20. aprila 2017. godine.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Regionalnu razvojnu agenciju Sandžaka-SEDA, Novi Pazar 020/332-700.