VESTI

OTVORENE PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA SAJMU "A+A" U DISELDORFU

Jun 16, 2021

 

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) pozivaju kompanije da učestvuju na sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“ 2021 u Dizeldorfu, koji će biti održan od 26. do 29. oktobra ove godine. 

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO) organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“ 2021, koji će biti održan u Diseldorfu, SR Nemačka, od 26. do 29. oktobra 2021. godine.

Sajam "A+A" je najveći i najvažniji događaj na svetu kada je u pitanju sigurnost, bezbednost i  zdravlje na radu. Održava se svake druge godine i predstavlja vodeće mesto susreta proizvođača sa kupcima i dobavljačima u ovoj oblasti. U 2019. godini na sajmu je registrovano 2.100 izlagača iz 63 zemlje sveta, a sajam je imao više od 73.000 stručnih posetilaca iz 130 zemalja.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Sve detalje o sajmu i načinu prijave za učešće pronađite OVDE