VESTI

MEĐUNARODNI POSLOVNI SUSRETI NA SAJMU HANNOVER MESSE 2022

Apr 11, 2022

 

Evropska mreže preduzetništva (EEN) organizuje Technology & Business Cooperation Days 2022 koji će se održati od 30. maja do 2. juna 2022. godine u okviru sajma Hannover Messe.

b2b-cover-1.jpg

 

U okviru najvećeg sajma industrije i tehnologije Hannover Messe, planirani su poslovni susreti koji će se fokusirati na teme 4.0 industrije, pametnih rešenja u tehnogiji proizvodnje, održivih načina proizvodnje, održive energije i mobilnosti i alata za merenje.  

B2B susreti biće održani i uživo i u virtuelnoj formi, a učešće je besplatno. Neophodno je registrovati se za sastanke najkasnije do 24. maja.

RAS poziva zainteresovane kompanije da učestvuju na ovim međunarodnim poslovnim susretima i kreiraju nova partnerstva i poslove.

Registracija je dostupna na linku: https://technology-business-cooperation-days-2022.b2match.io/

Inače, Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih kompanija na sajmu Hannover Messe u okviru nacionalnog štanda Srbije. Domaće kompanije imaće priliku da od 30. maja do 2. juna predstave svoje proizvode i usluge na dva štanda u hali Automation, Motion & Drives i hali Engineered Parts & Solutions.