VESTI

Međunarodni poslovni susreti - Celje, Slovenija

Aug 04, 2016

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji, Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, u saradnji sa Zanatsko preduzetničkom komorom Slovenije, organizuju 14. septembra 2016. godine međunarodne poslovne susrete u okviru 49. Međunarodnog sajma trgovine u Celju, Slovenija.  

Sektori koji će biti zastupljeni na međunarodnim poslovnim susretima su sektor obnovljivih izvora energije, metaloprerađivačke, drvne, građevinske i elektro industrije, sektor industrije plastike i plastičnih proizvoda, kao i sektor prehrambene industrije, transporta i logistike

Poslovni susreti pružaju mogućnost kompanijama da direktno promovišu svoje aktivnosti, proizvode i usluge, uspostave nove poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere. Sajam sa vrlo bogatim sadržajem i tradicijom dugom preko 40 godina, idealna je prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.

Rok za prijavu zainteresovanih kompanija je 12. septembar 2016. godine. Učešće na međunarodnim poslovnim susretima je besplatno, a troškove smeštaja i prevoza učesnici snose sami.

Za više informacija i registraciju, pogledajte ovde, i/ili na portalu događaja.