VESTI

Међународни пословни сусрети “HYGIENALIA PULIRE 2021” у Мадриду

Sep 20, 2021

 

У оквиру активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН) током трајања сајма “HYGIENALIA PULIRE 2021” у Мадриду (9-11 новембар), биће одржани и међународни пословни сусрети који су предвиђени и уживо, као и виртуелно, и то 9. и 10. новембра.

Развојна агенција Србије (РАС) позива све заинтересоване компаније из сектора хигијенских производа, производа за ћишћење и одржавања да се пријаве за учешће у овим Б2Б сусретима, и тако креирају нова међународна пословна партнерства.

HYGIENALIA PULIRE 2021 је један од најважнијих сајмова у Шпанији када је реч о индустрији хигијенских производа и производа за чишћење и одржавање.

Сајам, као и пословни сусрети, намењени су индустријским корисницима поменутих производа, секторима угоститељства и услуга, здравља, компанијама из хемијског сектора, индустријских машина за чишћење, pest-control, произвођачима униформи и радних одела и слично.

Учесници ће имати прилику да поделе искуства и знања о новим технологијама у сектору, знања о процесима производње, као и информације о таргетима продаје и трендовима у овој индустрији, а све у циљу лакшег проналажења нових интернационалних пословних контаката и партнера.

Пријаве се обављају онлине и то путем линка - https://hygienalia-fair-brokerage-event.b2match.io/home

Планирани су састанци у трајању од 20 минута. Заинтересоване компаније треба да се пријаве за учешће, креирају компанијске профиле на платформи у циљу боље презентације фирме и производа, а имаће могућност  букирања састанака унапред са жељеним фирмама.

 

Датуми:

  • Рок за онлајн пријаву - 10.11.2021. године
  • Одржавања Б2Б састанака – 9. и 10. новембар

Hygienalia Pulire сајам окупља 141 излагача и 6.426 професионалних посетилаца, укључујући и међународне посетиоце из 47 земаља.