VESTI

МЕЂУНАРОДНИ Б2Б СУСРЕТИ ПРИВРЕДНИКА НА САЈМУ MEGRA У СЛОВЕНИЈИ

Mar 06, 2018

Развојна агенција Србије (РАС) позива заинтересоване привреднике да се пријаве за учешће на Међународним пословним сусретима "Meet4Business MEGRA 2018" који ће се одржати 4. априла, 2018. године на Помурском сајму у Горњој Радгони у Словенији.

Пословни сусрети се организују у оквиру Међународног сајма за градјевину, енергетику, опште услуге и трговину “MEGRA 2018 и Међународног сајма одрживих технологија и зеленог живота “GREEN”, који ће трајати од 4. до 7. априла, 2018. године.

Циљ сусрета је покретање пословне и технолошке сарадње и повезивање привредника у региону. Организатор Б2Б догађаја је Развојна агенција Марибора, партнери су Развојна агенција Србије и друге релевантне институције и организације из Аустрије, Хрватске, Мађарске. Пословни сусрети се организују у оквиру Европске мреже предузетништва (ЕЕН). 

Учесници пословних сусрета могу бити мала и средња предузећа, предузетници, универзитети, кластери из сектора:

•              грађевина

•             енергетика,

•             опште услуге

•            зелене технологије

 

На линку у наставку налазе се упутства за регистрацију и избор пословног партнера за Б2Б састанак  http://meet4businessmegra2018.talkb2b.net

Регистрација је отворена до 26. марта. За сва додатна питања можете се обратити на dubravka.zivkovic@ras.gov.rs

Први сајам градјевине  и грађевинских материјала у Горњој Радгони организован је 1981. године, а 1995. године наставља се традиција на сајму MEGRA. Сајам грађевинских, енергетских, опстих услуга и трговине постао је централни догадјај и један од најважнијих сајмова ове врсте у региону. Заједно са Медјународним сајмом одрживих технологија GREEN у 2016. години на површини од 10.000 м2 представило се 220 излагача из 7 земаља, а забележено је око 10.000 посетилаца.

Пратећа документација:

Aгенда MEGRA 2018

Invitation MEGRA 2018