VESTI

LONDON WINE FAIR 2024

Mar 19, 2024

Prijave za učešće u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina LONDON WINE FAIR 2024, otvorene su do četvrtka, 21. marta

 

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina LONDON WINE FAIR 2024, koji će se održati u Londonu, Velika Britanija, u periodu od 20. do 22. maja 2024. godine.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom vina.

LONDON WINE FAIR je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina u Velikoj Britaniji i Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Kao najveći sajam pića u Velikoj Britaniji, londonski sajam vina, više od 40 godina, privlači desetine hiljada kupaca iz svih barova, restorana, supermarketa, distributera na tri dana umrežavanja, obrazovanja i otkrivanja.

Preko 400 do sada prijavljenih učesnika ovogodišnje manifestacije, potvđuju da je LONDON WINE FAIR među glavnim svetskim sajmovima posvećenim vinu. Osim vina, piva i cidera, na sajmu će biti predstavljene i druge kategorije pića - sake, pića sa niskim procentom alkohola, kao i bezalkoholna pića.

Londonski sajam vina je poznat i po inovativnom i aktuelnom sadržaju, koji ima za cilj da izazove, informiše i zabavi, kako posetioce, tako i izlagače.

Tekst javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.