VESTI

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ „PROWEIN“ 2019

Oct 31, 2018

БЕОГРАД - 30. октобра, 2018. године  - Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије у циљу подршке и промоције извоза, организуjу наступа српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму вина и алкохолних пића „PROWEIN“ 2018, који ће се одржати у Дизелдорфу, Немачка, у периоду од 17. до 19. марта 2019. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте. Учешће српских компанија на једној од најугледнијих међународних изложби вина и алкохолних пића у Европи, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.

„PROWEIN“ (www.prowein.com) је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби вина и алкохолних пића у Европи, на коjoj се сусрећу дистрибутери и представници водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети преко 60 хиљада посетилаца из 133 земаља, од чега су 94% стучни посетиоци, који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 6.870 излагача из 64 земаља.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом и прерадом грожђа.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана пријава као и скенирано Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза примаће се до среде, 07. новембра до 16 часова, а шаљу се електронском поштом на e-mail: nina.mirkovic@pks.rs и milada.lukesevic@pks.rs.

Оригинал уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза и доприноса, заједно са попуњеном, потписаном и овереном пријавом неопходно је послати поштом на адресу: Привредна комора Србије, ул. Ресавска 13-15, 11000 Београд, са назнаком: Служба за организацију сајмова, манифестација и догађаја, за Јованку Ћалина.

За све неопходне информације, можете контактирати представнике Привредне коморе Србије – Јованку Ћалина на број 011/3304-575 или Миладу Лукешевић на број 011/3300-989.

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму PROWIEN

Правила о учествовању на сајму

Пријава за сајам