USPEŠNE PRIČE

ITN Group

Kompanija ITN GROUP d.o.o. osnovana 1992. je nastala sa vizijom modernizacije i povećanja efikasnosti u poljoprivredi i prehrambenoj industriji.

 

Danas važi za jednog od lidera u regionu kada je reč o implementiciji novih tehnologija u ovim industrijama. Od ideje do projekta, preko mehaničke, tehnološke i procesne opreme, montaže do finalnog proizvoda kompanija implementira sve na jednom mestu.

 

ITN GROUP danas čine:

 

  • ITN AgroTech – posvećen inženjeringu u poljoprivredi (planiranje, dizajn i implementaciju novih tehnologija i tehnika u poljoprivrednoj proizvodnji).
     
  • ITN FoodTech – bavi se inženjeringom u prehrambenoj industriji. Specijalizovan je za razvoj i realizaciju projekata fabrika, skladišta, hladnjača i postrojenja u industriji proizvodnje i prerade hrane po sistemu „Ključ u ruke“.
     
  • ITN Eko Povlen, Kosjerić – Fabrika voća, povrća i lekovitog bilja sa preko 50 godina tradicije. Lider je u proizvodnji, pakovanju i izvozu brzo zamrznutog voća. U fabrici su primenjene najnovije tehnologije za koje se ITN Group specijalizovao tokom svog postojanja.
     
  • Budimka, Požega - Fabrika za proizvodnju želiranih proizvoda, sokova, koncentrata i prerađevina od povrća.

 

“Učešće na međunarodnim sajmovima uz podršku RAS je kroz ostvarene kontakte dovelo do toga da sektor ITN Eko Povlen godišnje izvozi preko 10000 t duboko zamrznutog voća. Sajmovi su mesta za ostvarenje i razvoj kako poslovnih kontakata, tako i stvaranje novih ideja i praćenja svetskih trendova. Planiramo da učešće na sajmovima proširimo i na druge članice grupe.”

g. Aleksandar Marković, Izvršni direktor ITN Group

GRUNDFOS

Detaljnije

Leoni

Detaljnije

SIEMENS

Detaljnije

Continental Grupa

Detaljnije