VESTI

International Mobility Days 2020 – Пријавите се за Б2Б састанке

Oct 13, 2020

У сарадњи са Развојном агенциома Србије, а у оквиру активности Европске мреже предузетништва, Привредна комора Аустрије и организација Advantage Austria позивају компаније из различитих сектора да буду део виртуелне конференције и међународних пословних сусрета International Mobility Days 2020, који ће се одржати 19-20 новембра.

 

Тема мобилности је тема будућности, а ови догађаји посебно ће се фокусирати на Urban mobility решења мобилности у градовима и заједницама. Биће речи о Смарт мобилности у градовима, Видовима превоза будућности, Зеленој мобилности, као и High-tech саобраћајној инфраструктури и одржавању.

Мобилност је атрактивна тема у свим сегментима живота, па је и део портфолија многих индустрија и компанија. Зато очекује да ће ови интернационални пословни састанци у виртуелној форми окупити учеснике из 40 земаља и имати око 500 претходно уговорених састанака.

International Mobility Days 2020 је идеална прилика за разговор са представницима компанија, истраживачких центара, универзитета, као и са трговинским саветницима који могу дати значајне информације и савете о тржишту и приступу страних тржиштима.

Б2Б сусрети се одржавају онлајн, а учешће је бесплатно. Неопходно је регистровати се, креирати профил компаније и изабрати жељене састанке унапред.

 

•          Рок за пријаву је 13.11.2020. године

•          Линк за регистрацију - https://mobilityday2020.b2match.io/page-3861

 •         Додатне информације о догађају - https://mobilityday2020.b2match.io/home