VESTI

EXPO-CIIE 2024

Apr 05, 2024

Кинески међународни увозни сајам „China International Import EXPO-CIIE”, један је од највећих сајмова у Кини на ком се представљају излагачи из преко 140 земаља целог света

 

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају заинтересоване компаније да се пријаве за учешће на Кинеском међународном сајму увоза EXPO-CIIE 2024 и представе своје производе у оквиру националног штанда Србије.

China International Import EXPO-CIIE одржаће се од 5. до 10. новембра у Шангају. Организатори сајма су Влада Народне Републике Кине и Кинески међународни увозно-извозни биро (China International Import Expo Bureau), а манифестација има за циљ да подстакне увоз стране робе и услуга у Кину, а у складу са настојањем Кине да промовише глобализацију и отвореност тржишта.

На овогодишњој манифестацији очекује се учешће представника више од 100 земаља и региона, као и 150.000 професионалних купаца из Кине и других земаља. Седму годину заредом, домаћи привредници ће бити у прилици да се повежу са кинеским увозницима и дистрибутерима, али и да се упознају са новим светским трендовима.

Право на учешће на овом сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији који послују у сектору прехрамбене индустрије.

Пријаве за учешће на сајму отворене су до петка, 26. априла. Текст Јавног позива, као и пратећу документацију можете преузети ОВДЕ.