VESTI

Б2Б састанци за мала и средња предузећа из металне индустрије

Sep 01, 2020

У оквиру пројекта ITC Mind- Иновативни и технолошки центар за металску индустрију, Војводина Метал Кластер са партнерима SzSzC Deri Miksa из Сегедина и Едукативни тренинг центар из Новог Сада, 22. септембра организује виртуелне Б2Б састанке између малих и средњих предузећа из металне индустрије. Подршку у реализацији догадјаја је пружила Европска мрежа предзетништва (ЕЕН).

 

Пословни сусрети намењени су компанијама у металском сектору и компанијама које уско сарадјују са њима, великим компанијама, малим и средњим предузећима и предузетницима, иноваторима, проналазачима, научним и развојним институцијама.

Догађај је отворен и за повезане секторе, представнике европских и националних институција, банке, Иновационе фондове, осигуравајућа друштва, пословне анђеле…

Развојна агенција Србије, као један од партнера, позива све заинтересоване компаније да се региструју и учествују у овим пословним сусретима. Компаније које се региструју имаће могућност да одаберу партнере за разговор у складу са својим пословним интересима и унапред добију списак заказаних састанака. Предвиђено је да састанци трају по 25 минута.

Састанци ће окупити учеснике из Србије, Мађарске, Румуније, Чешке, БиХ, Македоније, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Аустрије, Немачке, Француске, Шпаније, Турске и других земаља Европе.

 

Пријаве за Б2Б сусрете врше се путем линка: https://itcmindb2b.talkb2b.net/

Рокови:

  • 25.08. - 20.09.2020. - Online регистрација
  • 6 - 20.09.2020. - Заказивање Online састанака
  • 22.09.2020. - Оnline састанци
  • 15 - 23.09. - Промотивне презентације иновација и резултата пројекта