VESTI

Б2Б догађај за добављаче и купце у аутомобилској индустрији

Oct 27, 2020

 

Мрежа аутомобилске индустрије Саарланда (Немачка) и Европска мрежа предузетништва (ЕЕН) организују виртуелне интернационалне пословне сусрете „Automotive.Buyer&Supplier“  за купце и добављаче у аутомобилској индустрији, и то 30. новембра и 1. децембра ове године.

 

Б2Б састанци „Automotive.Buyer&Supplier“ намењени су свим компанијама које су део ланаца добављача у аутомобилској индустрији, као што су ОЕМ, произвођачи аутомобила, добављачи од ТIER 1 до 4, добављачи услуга истраживачким институтима и подразумевају сва поља делатности у оквиру аутомобилске индустрије.

Развојна агенција Србије, као коорганизатор догађаја, вас позива да учествујете у овом Б2Б догађају, будући да су „Automotive.Buyer&Supplier“ идеална прилика да креирате нове контакте у сектору аутомобилске индустрије, проширите своју базу пословних сарадњи и ојачате ланце добављача.

Учешће је бесплатно, а неопходна је регистрација, најкасније до 28. новембра.

Предвиђени су онлајн састанци у трајању од 20 минута које је потребно претходно резервисати.

Регистрација и резервације састанака се врше на https://automotive-buyer-supplier-day-2020.b2match.io/

Овај међународни Б2Б догађај организован је и уз сарадњу Немачког удружење за управљање материјалима, набавку и логистику (BME), као и уз подршку Pôle Automobile Européen (PAE) и сарадњу аутомобилских кластера ширег региона.

Више информација можете пронаћи ОВДЕ или на линку: https://automotive-buyer-supplier-day-2020.b2match.io/