VESTI

„AgroB2B@NSFair“ - Međunarodni poslovni susreti u oblasti proizvodnje hrane

Apr 17, 2019

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji (EEN) – Razvojna agencija Srbije, Privredna komora Srbije i Biznis inkubator Novi Sad,  u saradnji sa Novosadskim sajmom, pozivaju zainteresovane da se prijave za učešće na međunarodnim poslovnim susretima – AgroB2B@NSFair koji će se održati u okviru 86. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu, 14. maja 2019. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar „Master“.

Poslovni susreti namenjeni su prvenstveno proizvođačima i trgovcima hrane i pića, ali je događaj otvoren i sektore kao što su: polјoprivredna mehanizacija, đubriva i sredstava za zaštitu bilјa, pakovanja, obnovlјivi izvori energije u polјoprivredi, oprema za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja...

AgroB2B@NSFair ima za cilj da podstakne poslovnu saradnju, izraženu kroz veći obim razmene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na tredim tržištima, kao i da pospeši saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije, a posebno kada je reč o unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Međunarodni polјoprivredni sajam u Novom Sadu, koji se ove godine održava 86. put, predstavlja vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici sami obezbeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Zainteresovani za učešće na međunarnodnim poslovnim susretima AgroB2B@NSFair mogu se prijaviti pristupom na link  http://agrob2b2019.talkb2b.net/

Rok za Online registraciju je 08.05.2019., dok je rok za odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka 11.05.2019. a Međunarodni poslovni susreti "AgroB2B@NSFair" se održavaju 14.05.2019. godine u Kongresnom centru „Master“, na Novosadskom sajmu.