Вести

Предавање “Значај предузетништва” и пријаве за Стартуп центар

Aug 24, 2017

Представљање StartupЦентра, који ускоро креће са радом на Економском факултету у Београду, биће одржано у уторак 05. септембра 2017. године. Од 16 часова биће отворена врата Професорске сале Економског факултета за све младе који желе да закораче у изазовни свет предузетништва. О значају покретања стартапа у Србији говориће један од ментора у центру Иван Бјелајац, суоснивач MVP Workshop и директор компаније GoDaddy Europe“.

 

Предавање је намењено младима који желе да покрену своје компаније и закораче у узбудљиви свет грађења бизниса. Овом приликом, за будуће предузетнике биће одржане две практичне радионице о Business Model Canvas и Customer Interview, које је неопходно приложити уз пријаве за бесплатан тромесечни менторски програм у “Startup” центру. Присутни ће на радионици научити да правилно попуне “Business Model Canvas”, али и како да се најбоље припреме за разговоре са потенцијалним клијентима. На крају предавања биће осврта и на технике процене тржишта, посебно одређивање величине претпостављеног тржишта.

 

Обавезне су пријаве за предавање, због ограниченог броја места. Сви заинтересовани за радионицу могу се пријавити на линку: https://goo.gl/forms/kqEtP3SFA1rO1BcQ2

 

“Strartup” центар креће са радом од октобра, а прилику да раде на валидацији својих идеја са најбољим менторима имаће три изабрана тима. Центар ће водити искусни тим ментора (продуцт менаџера, дизајнера и програмера) компаније MVP Workshop. Онлajн пријаве за тимове који желе да се пријаве за бесплатан програм “Startup” центра су у току и затварају се 15. септембра 2017. године. Детаљније о пријавама прочитајте на: http://mvpworkshop.co/startup-centar/

 

Центар се налази у згради Економског факултета у Београду и резултат је сарадње компаније MVP Workshop, која се бави валидацијом идеја стартапа у раној фази, и Центра за сарадњу са привредом, Економског факултета у Београду. Модерно опремљен простор “Startup” центра даје сјајне услове за рад тимова, као и подстицајну атмосферу за размишљање и грађење нових бизниса. Отворен простор омогућава размену идеја, а посебан део намењен је дружењу свих учесника и предавањима.