Вести

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ „FRUIT LOGISTICA“ 2019

Oct 11, 2018

БЕОГРАД, 11.октобра 2018. године - Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националних штандова Србије на предстојећем међународном сајму свежег воћа и поврћа „FRUIT LOGISTICA“ 2019, који ће се одржати у Берлину, Немачка, у периоду од 06. до 08. фебруара 2019. године.

На сајму „FRUIT LOGISTICA“ 2019, српски произвођачи представиће своје производне програме на националном штанду Србије, и то у Хали „Б“ на штанду површине 112m2. Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

„FRUIT LOGISTICA“ 2019 (www.fruitlogistica.com) је један од највећих међународних сајмова из области прехрамбене индустрије на свету, који се сваке године одржава у Берлину. У 2018. години на сајму је излагало 3.239 компанија и организација из око 84 земаља, а присуствовало је преко 78.000 посетилаца из 130 земаља. Ова изложба представља скуп увозника и извозника, произвођача свежег воћа и поврћа, велепродаје и малопродаје, транспортних и логистичких стручњака.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом свежег воћа и поврћа.

Попуњена, потписана, оверена и скенирана пријава као и скенирано Уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза примаће се до четвртка, 25. октобра до 16 часова, а шаљу се електронском поштом на e-mail: sanja.nesic@pks.rs и milada.lukesevic@pks.rs.

Оригинал уверење Пореске управе Министарства финансија о измирењу доспелих пореза и доприноса, заједно са попуњеном, потписаном и овереном пријавом неопходно је послати поштом на адресу: Привредна комора Србије, ул. Ресавска 13-15, 11000 Београд, са назнаком: Служба за организацију сајмова, манифестација и догађаја, за Јованку Ћалина.

За све неопходне информације, можете контактирати представнике Привредне коморе Србије – Сању Нешић на број 011/3300 988 или Миладу Лукешевић на број 011/3300 989.

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму

Пријава за сајам формулар

Правила о учествовању на сајму