Конференција “Како паметно инвестирати” одложена

Mar 11, 2020

 

Обавештење 
12.03.2020.

Организатори конференције "Како паметно инвестирати" одложили су до даљњег одржавање исте због проглашене пандемије вируса Covid-19 и мера предустрожности у циљу спречавања ширења вируса. Нови датум одржавања биће накнадно објављен. 

 

Развојна агенција Србије вас позива да учествујете на конференцији “Бизнис и људи - Како паметно инвестирати”, која ће се одржати 27. марта, на Београдском сајму са почетком у 9:30 часова. 

Током шест засебних панела биће речи о инвестицијама и доступним државним подстицајима, трендовима у домаћој привреди, смарт пословању, људским ресурсима и односу према запосленима, одрживом пословању, потом о областима у које је најбоље инвестирати и бизнис моделима успешних компанија, као и примерима добре праксе у пољу инвестиција. 

Као један од институционалних партнера Развојна агенција Србије учествоваће у панелима “Трендови - У шта домаћа привреда највише инвестира” и “Доступни извори финансирања инвестиција и подстицаји”. 

Конференција је део пројекта Конференција “Пословни скок” која обухвата информативне радионице креиране с циљем да се подстакне побољшање пословне климе у нашој земљи и привредницима обезбеди платформа за размену информација и примену нових знања, неопходних за унапређење свакодневног пословања.

Институционални партнери конференције су Развојна агенција Србије (РАС), Привредна комора Србије, Европска мрежа предузетништва (ЕЕН), ФОТИНА и СКОК плус. 

Више информација о конференцији и начину пријаве можете пронаћи на линку http://www.konferencija.biz/ . 

PDF агенда догађаја