PLMA Amsterdam 2020 одложен за децембар

Mar 19, 2020

 

У светлу тренутних догађаја и светске ситуације у вези са ширењем вируса Цовид-19 (цорона вирус), као и услед одлука влада широм Европе и света да забране велика окупљања, јавне догађаје и слично, организатори сајма PLMA 2020 „World of Private Label“ у Амстердаму одлучили су да одложе одржавање сајма за 2-3 децембар ове године.

 

Председник PLMA, Brian Sharoff рекао је да са свим ограничењима владе, затварањима, несигурношћу и личном забринутошћу сваког, одлагање сајма је било неизбежно.

„PLMA тим и сви партнери који су укључени у организацију ће предано радити и са максималним ентузиазмом и биће фокусирани на нови датум у децембру. Апсолутно сам уверен да ће то бити одличан сајам“, изјавио је Sharoff.

Подсећамо, овај сајам првенствено је био заказан за 26-27 мај. Сада је померен на 2-3 децембар 2020. године. Као што је то било и до сада, PLMА ће се одржати у RAI Exhibition Centre у Амстердаму.

Сајам PLMА Амстердам већ три деценије представља место сусрета произвођача са представницима највећих малопродајних ланаца. Претходне године, у мају,  сајам је посетило преко 14.000 стручних посетилаца из више од 110 земаља.