Вести

На сајму свежег воћа и поврћа у Берлину 12 српских компанија

Feb 03, 2020

На међународном сајму свежег воћа и поврћа "Fruit Logistica", у Берлину од 5. до 7. фебруара, представиће се 12 компанија из Србије. 

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС), уз подршку УСАИД Пројекта за конкурентну привреду, другу годину за редом, организују наступ домаћих компанија на међународном сајму свежег воћа и поврћа "Fruit Logistica" у Берлину, од 5. до 7. фебруара.

У оквиру националног штанда Србије, под јединственим брендом Serbia Does Fruit, представиће се 12 компанија: Select Fruit Суботица, PDM Agro-Fruit Пударци, Borovnica klub Мионица, Inter-funghi Пожаревац, Glišić trend Лозница, Fine Food Line Крушевац, Fruct Company Смедерево, Ćirić Agro MĐŽ Тител, Green Energy Group INT Младеновац, као и фирме са седиштем у Београду: Хладњаче Brestovik, Sagal Agrar i Pureberry који ће се ове године представити и брендом ПУРЕВЕГ.

На сајму "Fruit Logistica" 2020, српски произвођачи презентоваће своје производе на националном штанду Србије површине 123 м², у хали Б City Cube.

Иначе, сваке године на сајму "Fruit Logistica" наступи око 3.200 излагача, а број посетилаца достигне око 80.000. "Фруит Логистица" покрива сваки сегмент пословања са свежим производима и пружа могућности упознавања са иновацијама, производима и услугама у међународном ланцу снабдевања, као и за умрежавање учесника.

Компаније из сектора свежих производа из читавог света - од глобалних до малих и средњих компанија – окупиће се у Берлину са циљем да додатно унапреде потенцијал за пословање, стекну пословне партнере и отворе врата нових тржишта. 

 

Брошуру можете погледати ОВДЕ

fruit log.jpg