Вести

Компаније из Србије на сајму А+А у Дизелдорфу

Nov 06, 2019

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС), уз подршку Швајцарског програма за промоцију извоза (SIPPO), у циљу подршке и промоције извоза организовале су наступ девет домаћих компанија у оквиру националног штанда, на Међународном сајму личне заштите, безбедности предузећа и заштите здравља на раду А+А 2019, који је одржан у Дизелдорфу од 5. до 8. новембра 2019. године.

Сајам А+А је највећи међународни трговински форум за сигурност, безбедност и заштиту здравља на раду, одржава се сваке друге године, а Србија са поносом излаже већ дуги низ година. Овај сајам је и водеће место сусрета произвођача са купцима и добављачима.

На овогодишњем сајму А+А Србију су представили: Stim Import из Лознице, Trayal корпорација из Крушевца,  S&D Tekstil из Старе Пазове, Luss Protect из Рашке, Jugotex из Смедерева, Obim из Нових Бановаца, Bramy из Крушевца, Tigar из Пирота и YUKK Zipplast из Пожеге.Српски излагачи су представили своје заштитне и безбедносне униформе на раду, заштитну обућу и осталу заштитну опрему која пружа безбедност током рада.

У оквиру сајма одржана је и модна ревија излагача у више термина дневно, на којој су и српски излагачи имали прилику да представе своје моделе. Модеран дизајн, високо-квалитетни материјали, функционалност и технолошко-иновативни принципи израде само су неке од карактеристика које издвајају српске произвођаче у овој области. Највише пажње током ревије српских излагача на сајму А+А привукла је хаљина направљена од зипера у бојама заставе Републике Србије уз коју су уклопљене црвене гумене чизме компаније Tigar и маска компаније Trayal.