УСПЕШНЕ ПРИЧЕ

ITN Group

ITN Group

 

Компанија ITN Group д.о.о. основана 1992. је настала са визијом модернизације и повећања ефикасности у пољопривреди и прехрамбеној индустрији.

Данас важи за једног од лидера у региону када је реч о имплементицији нових технологија у овим индустријама. Од идеје до пројекта, преко механичке, технолошке и процесне опреме, монтаже до финалног производа компанија имплементира све на једном месту.

 

ITN Group данас чине:

  • ITN AgroTech – посвећен инжењерингу у пољопривреди (планирање, дизајн и имплементацију нових технологија и техника у пољопривредној производњи).

 

  • ITN FoodTech – бави се инжењерингом у прехрамбеној индустрији. Сспецијализован је за развој и реализацију пројеката фабрика, складишта, хладњача и постројења у индустрији производње и прераде хране по систему „Кључ у руке“.

 

  • ITN Eko Povlen, Косјерић – Фабрика воћа, поврћа и лековитог биља са преко 50 година традиције. Лидер је у производњи, паковању и извозу брзо замрзнутог воћа. У фабрици су примењене најновије технологије за које се ITN Group специјализовао током свог постојања.

 

  • Будимка, Пожега - Фабрика за производњу желираних производа, сокова, концентрата и прерађевина од поврћа.

 

“Учешће на међународним сајмовима уз подршку РАС је кроз остварене контакте довело до тога да сектор ITN Eko Povlen годишње извози преко 10000 т дубоко замрзнутог воћа. Сајмови су места за остварење и развој како пословних контаката, тако и стварање нових идеја и праћења светских трендова. Планирамо да учешће на сајмовима проширимо и на друге чланице групе.”

г. Александар Марковић, Извршни директор ITN Group

Continental Група

Детаљније