Вести

ФИРМЕ ИЗ СРБИЈЕ ПО ДРУГИ ПУТ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ФРАНШИЗИНГА У ПАРИЗУ

Mar 26, 2018

“FRANCHISE EXPO PARIS” – 25-28. март 2018. године

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организовале су наступ српске привреде на Међународном сајму Франшизинга, који се одржава од 25. до 28. марта 2018. године у Паризу.

Србија другу годину заредом има своје представнике на тој престижној манифестацији на којој ће бити организована и званична презентација српске привреде, билатерални разговори са потенцијалним партнерима, као и састанци са представницима међународних асоцијација за франшизинг: Светском франшизном федерацијом (WorldFranchiseCouncil), Европском федерацијом за франшизинг (EuropeanFranchiseFederation), Француском асоцијацијом за франшизинг (FrenchFranchiseFederation), као и са националним асоцијацијама Хрватске, Грчке, Шпаније, Бразила, САД.

„FRANCHISE EXPO“ , представља највећи европски скуп посвећен предузетништву, успостављању и ширењу пословних контаката, а одлична је прилика за фирме из Србије да представе своју понуду и упознају се са иновативним пословним идејама и савременим трендовима развоја франшизног пословања.

На сајму учествује више од 560 излагача, од којих 140 први пут излаже на сајму. „ Биће одржано више од 150 радионица и едукација током четири дана трајања сајма, као и бесплатан консалтинг светски познатих стручњака за франшизинг.

Статистике показују да „FRANCHISE EXPO“ посети преко 35.000 посетилаца, представника националних и међународних асоцијација и експерата. На том месту, 75 одсто излагача склопи директне уговоре са кандидатима фирмама (примаоцима франшизе).

У делу интернациналног представљања, на Сајму франшизе у Паризу ове године учествују и Националне асоцијације за франшизинг из САД, Русије, Бразила, Италије, Холадније, Канаде.