Вести

EXPO-CIIE 2023

Mar 16, 2023

Кинески међународни увозни сајам „China International Import EXPO-CIIE”, један је од највећих сајмова у Кини на коме излаже преко 140 земаља из целог света

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају заинтересоване компаније да се пријаве за учешће на Кинеском међународном сајму увоза EXPO - CIIE 2023  и представе своје производе у оквиру националног штанда Србије.

Шесту годину заредом, домаћи привредници имају прилику да се повежу са кинеским увозницима и дистрибутерима, али и да се упознају са новим светским трендовима. Српске компаније учествују на овом сајму од самог почетка, од 2018. године и враћају задовољне контактима и пословима које остварују на тржишту Кине.

CIIE 2023 одржаће се од 5. до 10. новембра у Шангају. Организатори сајма су Влада Народне Републике Кине и Кинески међународни увозно-извозни биро (China International Import Expo Bureau), а манифестација има за циљ да подстакне увоз стране робе и услуга у Кину, а у складу са настојањем Кине да промовише глобализацију и отвореност тржишта.

Пријаве за учешће на сајму отворене су до четвртка, 6. априла. Tекст Јавног позива, као и пратећу документацију можете преузети ОВДЕ.