Вести

Belgrade Food Show 2019 – место за премијум и иновативне производе

Aug 15, 2019

Други по реду Mеђународни сајам и конференција висококвалитетне хране Belgrade Food Show 2019 одржаће се 10. и 11. октобра 2019. године, у Белекспоцентру у Београду. Мимо изложбеног дела догађаја, биће одржана и конференција на којој ће говорити стручњаци и представници индустрије, а организоваће се и Б2Б састанци произвођача и купаца.

Belgrade Food Show је место где се домаћи и регионални прехрамбени производи познати по квалитету, традицији и иновативности представљају широј публици. Због тога овогодишњи сајам и конференција идеална шанса за произвођаче хране да представе своје производе, покажу квалитет, љубав и идеје које стоје иза њихових производа, а да притом нешто науче и договоре добре послове са партнерима из региона и иностранства.

Развојна агенција Србије, заједно са партнерима, вас позива да будете део овог догађаја и представите своје најновије премијум и висококвалитетне производе од воћа, поврћа, меса и млека, сретнете се с кључним домаћим и међународним купцима и дистрибутерима.

Такође, у конференцијском делу догађаја ћете моћи да чујете од стручњака који су то трендови у свету у овој индустрији, које су перспективе када је реч о „specialty food“, како доћи до жељенг тржишта, као и о приликама за извоз и бројним успешним причама, ставовима и очекивањима купаца...

Иако први по реду, прошлогодишњи Belgrade Food Show остварио је значајне резултате и испунио очекивања индустрије, са преко 80 излагача, преко 32 купца из 11 земаља света и више од 100 компанија које су учествовале у Б2Б сегменту, и то у преко 130 организованих састанака произвођача и купаца.

Заинтересовани се могу пријавити најкасније до 10. септембра попуњавањем пријаве на линку  http://belgradefoodshow.rs/bfs2019/