VESTI

Први Qatar Matchmaking Event- шанса за нова интернационална партнерства

Jun 04, 2020

 

 

Развојна агенција Cрбије, заједно са Развојном банком Катара, позива компаније да 7. јула учествују у првим виртуелним пословним сусретима - Qatar Matchmaking Event 2020, који имају за циљ да подстакну нова интернационална пословна партнерства.

 

Подстицање нових партнерстава и заједничко управљање будућношћу, како организатори пословних сусрета истичу, је главна тема овог виртуелног догађаја, намењеног првенствено компанијама које су заинтересоване за сарадњу са водећим произвођачима у области грађевинарства, грађевинског материјала и пластике.

Б2Б састанци ће се фокусирати информисање о капацитетима прерађивачке индустрије и производње у Катару и на отварању могућности интернационалним компанијама да сарађују са водећим произвођачима у овој земљи.

Догађај је одлична прилика да се компаније сусретну са потенцијалним добављачима, дистрибутерима , партнерима у заједничким улагањима и представницима власти, чиме ће се успоставити директна веза између предузећа и индустријских заједница Катара.

Виртуелни Б2Б састанци се уговарају унапред путем B2match платформе, а одржавање и организација Б2Б састанака је део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН).

Регистрација је бесплатна и пријављивање је отворено до 23. јуна. 

 

Регистрација за догађај – https://made-in-qatar-2020.b2match.io 

Заказивање састанака – https://made-in-qatar-2020.b2match.io/signup  

 

Приликом пријаве обратити пажњу на селектовање тачне временске зоне.