VESTI

Прилика за компаније у машинској индустрији - Међународни Б2Б догађај INTERNATIONAL MACHINERY FORUM 2021

Jan 21, 2021

 

У оквиру конференције „International Machinery and Plant Engineering Forum 2021“ биће одржани виртулени пословни сусрети „Тhe Factory of Tommorow“ од 11. до 12. марта ове године.

 

Целокупан форум састоји се од три модула: Конференције – актуелни трендови и лидери у иновацијама у овој области биц́е представљени у оквиру главних предавања, у панел дискусијама и у сведочењима компанија; Изложбени модул који ће представити производе, услуге и пројекте иновативних аустријских компанија и истраживачких института и модул 3, на којем је ове године фокус, међународни пословни (Б2Б) сусрети где се очекује  до 1.000 учесника из више од 40 земаља света.

Организатори конференције и догађаја су Advantage Austria, одељење Привредне коморе Аустрије за промоцију спољне трговине и Европска мрежа предузетништва (ЕЕН).

Развојна агенција Србије (РАС), као коорганизатор догађаја, позива све заинтересоване компаније из овог сектора да се пријаве за учешће у виртуелним пословним састанцима „Тhe Factory of Tommorow“ и искористе прилику да се сусретну са бројним добављачима, купцима и пословним партнерима.

Догађај ће омогућити приступ преко 400 пословних контаката, резервисање један на један онлине састанака, приступ Б2Б платформи и међународним контактима, презентације, знање и информације које ће поделити стручњаци у области машинске индустрије и говорници који су део топ менаџмента и експерти у овој индустрији.

Састанке је потребно претходно заказати, а за учешће на догађају неопходна је и регистрација, и то путем линка: https://machinery2021.b2match.io/

Основно учешће на догађају је бесплатно. Неки од бенефита учешћа су и могућност бесплатног пословног профила на пословној платформи у наредних 20 месеци, резервисање и до 2.000 састанака, проширивање пословне мреже и оптимално временско трајање виртуелне конференције.

Додатне информације о догађају и агенду конференције можете преузети ОВДЕ.