VESTI

Пословни сусрети „HYGIENALIA-PULIRE 2019“

Jun 17, 2019

 

Пословни сусрети у оквиру сајма

„HYGIENALIA-PULIRE 2019“ у Мадриду

 

IVACE (Валенсијски Институт за компетитивну привреду) и ASFEL (Шпанска Национална Асоцијација произвођача средстава за чишћење и хигијену организују matchmaking догађај, серију пословних сусрета,  12. и 13. новембра 2019. године, у оквиру сајма HYGIENALIA-PULIRE 2019 у Мадриду, Шпанији.

HYGIENALIA-PULIRE 2019 је један од најважнијих сајмова у Шпанији када је реч о индустрији хигијенских производа и производа за чишћење и одржавање.

Сајам, као и пословни сусрети, намењени су индустријским корисницима поменутих производа, секторима угоститељства и услуга, здравља, образовања, професионалцима у сектору комерцијалног транспорта и дистрибуције.

Учесници ће имати прилику да поделе искуства и знања о новим технологијама у сектору, знања о процесима производње, као и информације о таргетима продаје и трендовима у овој индустрији, а све у циљу лакшег проналажења нових интернационалних пословних контаката и партнера.

За Б2Б сусрете могу се пријавити компаније укључене у индустрију хигијене и чишћења: произвођачи, увозници, огранци и представништва произвођача, групе за дистрибуцију, инжењерске фирме, подизвођачи, агенти за продају и комерцијални агенти, експерти за уређење, истраживачи и други…

Пријаве се обављају online и то путем линка – https://hygienalia-pulire-2019.b2match.io/

Планирани су састанци у трајању од 30 минута.

Рокови:

Online пријава - 01.11.2019. године

Одабир састанака  02-11. новембар, 2019. године